Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 11 November 2011

Assalamualaikum ^11 . 11 . 11 ^

Assalamualaikum . wahh 11 hb 11 . 2011 . tarikh yang cantik and hari pon bagus , hari jumaat . act . xd kaitan apa pon , mmuehehe . okay tahu harini hari ap ? harini hari anniversary eyda dengan cinta hati lah kan yang ke 5bulan baru . mmg lah 5blan rasa kejap je , tapi for me its feel like 5years . many challenging have been we face together . 

Mohamad Harith Hakeem bin Noor Hisham a.k.a Bhai a.k.a daddy gemokk dengan ini saya Nur Syuhada Binti Noorhamizi a.k.a Eyda a.k.a mummy ingin menyatakan bahawa my sangat sangat sayangkan dy . juga cintakan dy . muahhmuahh sayang ♥ . dy memang terbaik untuk my , dy dah ubah diri my yang sangat keras kepala dan ego yang tersangat tinngi ni sampai runtuh hancur lebur muehehe . Dy memang baik sebab dapat jaga my dengan baik even sometimes my selalu kena marah kan *terasa lah jugak , tapi takpee lepas tuh my try terima semua tuh . my tau dy buad semua tuh sebab dy sayangggkanmy and nak my jadi yang terbaik . muahhhh nak ambik ni lagi sayangg dy sangat ♥

daddy , dah banyak yang kita janjikan tapi tak semua kita tepati hope lepas ni tak mcm tuh dah . kita dah lama bersama sayang , dah 5bulan dahh and dah kenal perangai masing-2 dah kan . my nak mintak maaf sebab tak dapat jadi yang terbaik untuk dy mcm yang dy nak . I will try hubby . I will do anything for you ,I will . my tahu kita jauh and sometimes tuh memang ada terlintas di pkiran ni yang dy akn curang , boring and then you will leave me . swear memang ade in my mind stupid thing like that . dy dah janjy tanak tgalkan my kan ? so remember ,I will remember all your words in my mind . and I will not let you go too . my juga dah promised yang my takan curangcurang , buad perangai bukan-2 , dengar cakap dy apa semua . my akan buad semuaa tuh . you will be mine , I will be yours . no matter what happens you will be the last for me and I will be the last for you ♥ 

'loveyou syg. smoga mimpi2 my ade dy. Dunia ni terlalu indah sebab adenye my. My la segalanya utk dy. Bangun dy my yg ptame dy pk. tido dy my yg last sblm dy lelapkan mata. Hr2 dy indah dgn adenye msg2 dr my. Nafas dy utk my. my sorg je dy syg my . Chenta my syg . Hati dy pnuh dgan ksh syg , smuanya utk my and utk kita. Janji dgan dy sampai mati my utk dy. Dy pon untuk my sampai maut. Dy mmg tercipta untuk my syg' . okay sayangggg so touched tauu . my hope is you will not break your promised . me too dy . semuaa katakata dy pon utk dy juga , my tiru eh takpekan ? ♥

daddy sayang my save semua your promised and I will remember it till my last breath . I want we'll be happy like our first fall in love . everyday we be like that , no other person can ruin our relation and no one can be replaced you in my heart . you're the only one I love till my last breath , IloveyoumorethaneverythingIhave . seriously I said , you're the best I ever had . I never had someone special like you . I dont know why I really really really loveyou . you are everything to me . I try to be the best ever for you . forgive all my mistake that I've been did to you , lets begin a new life baby . I swear I really loveyou and only you . I will not let anyone get inside in my heart and took your place , my heart is specialfor you . If its happen I will kick the person far away   from our life . thanks for you too because you have give all your love , bobo , small Domo , frogs , handbag , perfume apple (use for second time it will be finish) . I appreciate it and you willing to accept who I am . I'm not a beautiful girl , came from a poor family , a stupid girl , childish , naughty and so whatever . 

♥♥ILOVEYOUSOMUCH MOHAMAD HARITH HAKEEM ♥♥