Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 12 November 2011

Assalamualaikum ^before SPM^

heyy harini hari sabtu , eyda tydo rumah si minah over nih EYRA RARAA . so dah pkol 9 then kita pon bgun lah kan . bangun tydo kita talking-2 lah . lita kan suka bercakap . cuba bagi satu title confirm beribu patah perkataan kita buad karangan hahaha . bodohh perangaii . then si minah over nih pepagi dah ambik lappy nak online , pe bnde lah eyda dah jrang online and dah kurangkan pon sebab si diaa tak kasi . sambil-2 online kita pon cakap lagi sampai pkol 10 ! ohh no , daah lambat nak siap nak siap nak pergi tuition and pergi hang kejup. . eyda nak pergi mandy then si eyra pon nak pergi so ape lagi berebut lahh . pastuh eyda bagi je si eyra nih haa mandy dulu . mengalah saje , tapee weh nasib rumah hang ja . tggu rumah aku nanty nahh ! hahah

15minutes ago , and si eyra pon sudah lah mndy . then eyda pon msok mandy ape dahtuh siap2pe smuaa dah pkol 11 . kay kita pon kluar . dah sampaii eyda nan eyra pon pkir lah kan nak mkan ape lah , KFC mcD ? 10 20 30 kali gak pikiaq ohh . ceshhh tipuu ! haha then eyda ekod eyra je , dia nak mkan KFC p jelahh jalan dekat KFC tuh penat weh dah jadi 2x ganda lapar tauu muehehe . tipu lagi ! ngeh . okay dah sampai KFC pergi lah ke counter order heee , kita order mcm-2 . mkan byak btol RM30 lbih lah tak engat untuk 2orang . if ad 10 0rg mcm minah nih bankcrupt akuu ohh . nasib lah hari khamis abah bagi 50 then harini 60 walawehh , naik tak abah kiat ? haha okay lettew bdak skola takley pegang duit byak . then kita tapauu je mkan tuh , tapi tatau lahh nak pi mkan kad na wawawa . sip RM1.50 aku . haha . on my way nak kluar from KFC ttba ad cita Na nanana da CINTA hahha . dandan ajak eyra dok makn kad situ . terokk btol ! sambil-2 mkan kita pon mggedik lah snapsnap , pasaii lah nak buad ap pon ampa dok diam tgk sudah .... nihh hasill keburukan kita-2 
si minah senget perut duaa hahaha
tobat hodoh ! biaqq pii . 
you see ? nih lah prmpuan dua perut tuhh hahaha . nak marah ? kesahh ! wweeeee . 
omey dak ? omey lettew boleh tnjok teeth kad orang . hahahah
eyra blurr terok , aku mcm sakaii terok ;P
nih je yang kita tak mkan ? salad pon tak mkan nyahh !
dah lpas tuh kita pon blahh lah dari situu jalan2 jup dekat mall untuk budakbudak hottssss tuh ueshh panas mlot sebut hahah , eyda and eyra je yang KORO kad situu nahh ambik hang ayatt . pastuh kami p meronda satt kod tuh msok popular bli brang , mklumlahh candidates SPM lah katakan . hohohoh . pusing pnya psing nak cari alat tulis je pon dekat sejam . jup test pen ni sat pen nuh . penat . ambil letak haish mcm-2 . kpd kaum lelaki diluar sana sya brpesan kpd anda jgan lah shopping dgan Eyda and Eyra nihh kod penat terok satgii . hhihihih . pastuh byar apa semuaa counter plak kna brtur pnjang aiseeyyy spoil btol . tapaa kesabaran diuji disitu . then lpas byar psing sat balek . halarr nak SPM dah tak boleh kuar lama-2 nanty kna bsing ! dahdah story yg tggang langgang biarr paii lah malas nak baca blik dah . byeeebyee . 

No comments: