Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 18 November 2011

Assalamualaikum ^paper Math^

heyyheyy hoiiihoiii Assalamualaikum . okay takde pe pon nak cita nih but just ad bnda eyda nak bgtau . serios tak puas hati dengan soalan SPM paper math . shitttty ! bapakk susah ! sapalah buad soalan tuh tatau , nak bagi orang tak berjaya ke ape weh ? nih mesti anak and takde jwab SPM kan thats why anda buad soalan susah ! eh orang lain pon nak berjaya lahh , agak2 aah . kami nih baru form5 bkan budak U , understand ? if nak buad soalan susah buadlah semua tiap2 tahun sama , kan senang ? tiap2 tahun susah ! takdelah nty yang tak cerdik jadi cerdik sebab soalan thun diorang senang ! budak-2 pandai pon boleh jadi bodoh mcm nih . okay cita2 aku dah nampak nak punah ! hope pper2 je sekarang . if aku tak credit mmg aku sggop ulang blek , ohh mannnn shittt damn !

No comments: